Ram меморија само што работат во еден слот

волшебникот на шансите слободни слотови

s работите стојат, Макао казино подови себе може да се отвори како на февруари 20, освен ако 15-дневниот прекин на вистински казино бизнис – поради копното-Кина со потекло coronavirus alert – е продолжен.Владините функционери се нагласи дека, јавната безбедност ќе бидат во првите редови на било предвид за проширување на затворање на казина себе.otels во казино места не беа опфатени со 15-ден казино затворање цел.Сепак, градот е туристичката индустрија се соочува со еден стрмен пад во гости броеви како посетител на пристигнување да се Macau имаат нагло се намали се должи на тековна криза, и на јавната политика имплементирани мерки на Кинески копното и во Макао да се спречи ширењето на епидемија.ГМ Макао, управувана од страна на MGM Кина Holdings Ltd, стана деветтиот хотел во Макао игри туристичкиот комплекс привремено да го суспендира операции за време на тековното јавно здравје vigil.Што е според информациите од Macao Владата на Туризмот Статистика.Бирото не го каже колку долго MGM Macau суспензијата може да трае.uring среда конференциски повик со инвестиции аналитичари, менаџмент на MGM Кина сад-базирани родител, MGM Места Меѓународни, рече дека затворањето на групата две Macau казина беше чини тоа US$1.5 милиони на ден; на "мнозинството" на која се состои од вработените да плаќаат. ram меморија само што работат во еден слот.