Kitchenaid kmt4116er 4 парче долго слот toaster со висок лифт лост империја црвена

премиерот rib мени живо казино

Игри спор помеѓу државата Аризона и Tohono О'odham Нација продолжува со судот поднесоци од двете страни на среда.Расправа се одржа на прашањето на нова игри компактен со Класа II способности и федералниот судија побара двете држави и племето ако тие ќе бидат во можност да го решат ова прашање.Како дел од нивното поднесување на среда, племето изјави дека Нацијата не верувам дека населбата е неминовна.Прашањето вклучува Пустината Дијамант Запад Долина Казино и да се Впуштат и ако местото на одржување треба да бидат обезбедени со Класа III игри лиценца.Државата одби да се обезбеди објект со Класа III игри компактен и тврдат дека племето има изведува на лиценца преку погрешните начини.Само неодамна, државата потпиша компактен со осум други племенски групи кои ќе се обезбеди Запад Долина со Класа III игри options но племето е разочарана од договорот.Во поднесување од среда вели дека иако Народот се уште е разгледувањето на предлог од страна на државата и се обидувам да дознаам како да се одговори, моменталниот однос на предлогот не веројатно да биде прифатен од страна на Народот.Без населба во очите, Судијата Дејвид Кембел ќе биде да продолжите со расправа претходно закажани за 14 декември.Аргументите во текот на претресот може да се утврди дали на племето ќе се стекнат со Класа III игри лиценца или се одби опција. kitchenaid kmt4116er 4 парче долго слот toaster со висок лифт лост империја црвена.