постои казино во хаваи

palm beach кинолошки клуб blackjack

Лондон, септември 2015: Gamesman, меѓународната игри опрема, компоненти и системи производителот, дел од Esterline Corporation, ќе биде со користење на неговото присуство во G2E да се донесе својата Целна 25k прибирање средства активности 'Stateside'.Лансиран во февруари е МРАЗ изложба во Лондон, Целни 25k е Gamesman кампања за подигнување £25,000 (US$39,000) со цел да фонд за истражување во Мезотелиомот, агресивна форма на рак на белите дробови кој компанијата е Технички Директор Џејмс Залив се добиваат третман за.На НАС прибирање средства настан опфаќа Добротворна Покер Турнир ќе се одржи во недела 27 септември во Зелена Долина на Ранч, со почеток во 6часот постои казино во хаваи. Gamesman Продажбата на Менаџерот Мартин Rigby објасни "Мезотелиомот е форма на рак на белите дробови предизвикани од изложување на азбест и е неизлечива, и на возраст од само 43 тоа дојде како огромен шок, не само за Џејмс и неговото најблиско семејство, но исто така и за неговите пријатели и колеги, многу од кои се познати него бидејќи Gamesman беше формирана во 1996 година постои казино во hattiesburg мисисипи. "Бидејќи неговата дијагноза Џејмс претрпе некои особено инвазивна хирургија во неговата битка против оваа ужасна болест и во моментов е добро, против сите коефициенти, што е одлична вест.Сепак, ова не го одвлекува вниманието од фактот дека ова е животот-ограничување на состојба, нешто што Џејмс е да се живее со секој ден и го прави тоа со типични добар хумор и позитивност постои казино во hinton алберта. "Со цел да се обиде и да направи нешто за поддршка на Џејмс во неговата борба и да помогне да се подигне и свеста и средствата, ние започна Целна 25 на МРАЗ во февруари.Нашата цел е да се подигне минимум £25,000 во текот на една година преку различни активности во поддршка на два добротворни организации кои Џејмс го избра, Мезотелиом велика БРИТАНИЈА и Royal Marsden Рак Добротворни цели palm beach кинолошки клуб blackjack. "До денес ние се крена речиси £20,000, големо достигнување, но ние сакаме да се направи повеќе.Добротворната организација Покер Турнир ќе започне во 6часот во недела 27 септември во Зелена Долина рамките на една фарма.Тој е отворен за секој кој сака да учествува или едноставно да присуствуваат.Се купат во е $100 со награди и освежување предвидено од страна Gamesman.Приходите од ноќ ќе отиде во Целна 25." За повеќе информации за Gamesman Добротворна Покер Вечер контакт [email protected] Медиуми на прашањата: [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre palm beach казино.