Palm beach кинолошки клуб blackjack

palm beach казино ресторан во лондон

Казино Реинвестирање Развој Орган (CRDA) за државата Њу Џерси одобрени планови на оваа недела да redevelop поранешен казино во голема забава комплекс.Локалните медиуми извори велат дека На Атлантскиот Клуб, Казино Хотел, со седиште во Атлантик Сити, ќе се трансформира во семејството-ориентирана потрошувачки центар се натпреваруваат со 81,000 квадратни метри вода парк и 800 хотелски соби.Предложени од страна на Настојувањето Сопственост Група и поставени за да биде дизајнирана од страна на SOSH Архитекти, конечната сајт план за проектот беше одобрен од страна на CRDA во понеделник.Групата планови, исто така, се грижат за создавање на 58,000 квадратни метри семејство забава центар, а цената на проектот може да се зголеми до $165m според Притиснете на Атлантик Сити.Извршниот Директор на CRDA, Џон Palmieri, рече дека проектот е "совршено се совпаѓа со мастер план кој ние го усвои".Тој додаде дека CRDA поддржува "сите овие видови на активности со кои се промовира забава, не-игри услуги и туризам поврзани со подобрувања".На Атлантскиот Клуб беше првиот од четири на градот 12 казина да ги затвори своите врати во 2014 година. palm beach кинолошки клуб blackjack.