монтана долг на правдата коцкање контрола поделба

монтана одделот за правда коцкање контрола поделба

Научни Игри Корпорација најави дека тоа успешно завршена е договор со кој се продолжува рочноста на своите постоечки кредит објекти со вредност од $3bn.Научни Игри Меѓународна целосно во сопственост на подружница на технологијата инвеститорот, потпишан е амандман на своите кредитни договор со кој се продолжува зрелоста на своите $3.283 bn на постојните терминот кредити и намалена важечката каматна стапка на терминот кредити на стапка од ЛИБОР плус 325 базични поени, без ЛИБОР подот.Сите терминот кредити според кредитниот договор сега треба да созреат на 14 август, 2024.Кевин Sheehan, Главен Извршен Директор на Научна Игри, рече по овој оглас: "Нашата постојана внимание кон подобрување на оперативниот извршување, генерирање посилни парични текови и deleveraging нашиот биланс на состојба има ни овозможи да ги измениме договор за кредит на поповолни услови."Згора на тоа, преку подобрување на нашите структурата на капиталот, идните парични текови се дополнително зајакнати." монтана долг на правдата коцкање контрола поделба.