кула казино punta cana доминиканска република

вистински пари покер стан pa

Секоја година, на Божиќ, Ден на Grosvenor Казино во Манчестер на Закопаат Нови патни исклучи операции.Ова е еден ден во текот на годината дека на местото на случувањето се затвора и очигледно банда на разбојници одлучи ова ќе биде совршено време за да се план за грабеж.Разбојници ја погоди казино на Божиќ, Ден 2016 година и ги презеде £100,000 во жетони со користење на sledgehammers да биста во областа околу касиерот говорница да се добие пристап.Само чипови беа преземени во текот на грабеж со нема пари за исчезнати од благајната кабина и се чини дека оние кои се вклучени, може да се посети местото на одржување и воведување на чипови во промет според извештајот во Манчестер Вечерните Вести.Разбојници кои се на чипови или соработници на криминалците се појави да се врати на Grosvenor Казино на готовина на чипови кои беа украдени.Според клиент, казино е отстранета £100 розова чипс од циркулација на крвта за да се обиде и да престане оние кои се вклучени, од тоа да биде во можност да се заработи украдени чипови.Поголема Манчестер Полициска станица објави извештај за инцидент кој се открива во извештајот на грабеж во казино во Манчестер се одржа на 25 декември, 2016 година кула казино punta cana доминиканска република. 'Значителен број на чипови беа украдени и испитувања се во тек'.Полицијата се прашуваат никого со детали за инцидентот или сведоци на криминал за да дојдат напред. кон валидација на три патишта модел на патолошко коцкање.