вистински пари покер стан сингапур

бесплатни среќа временски слотови монети

На Илиноис политичар ќе се обиде да го скрши на вето коцкање проширување сметка во наредниот куцо патка сесија.Сенаторот Тери Линк, Д-Waukegan, спонзорирана од коцкање проширување сметка дека беше вето од страна на Гувернерот Туп Quinn откако Сенатот го поминале тоа на 30-26 глас.Чикаго Трибјун цитати Линк во која се наведува: "многу сум оптимист дека нешто ќе биде направено.Јас не знам дали тоа е прескокнување, (или) нова сметка.Нешто ќе биде направено".Оригиналната сметка беше шест гласови далеку од доминира на вето и Линкот ќе биде со надеж дека ќе добие некои напредок во овој поглед.Има 21 "куцо патки" во Илиноис Куќа и 15 во Сенатот значење има некои определен простор за движење.Ако се донесе законот ќе се донесе, казино на градот Чикаго со работни места и даноци кои доаѓаат со неа.Флорида е законодавната власт, кои не може да се погледне во казино законот за друг целата година со "мега-казина" веројатно нема да ја видат светлината на денот за неколку години уште.Сенатот Претседателот Не Gaetz е нов коцкање испитување комитет се смета за камен на сопнување со Gaetz кажувам WLRN: "Ние треба да има внимателен пристап кон ова.Ние треба да бидете сигурни дека знаеме што правиме пред ние или регулираат или deregulate било аспект на игри и, секако, пред сè е да се прошират." Tallahassee адвокат Марк Dunbar е советување на своите клиенти дека тие треба да бидат трпеливи и додаде: "јас сум доста им рекол дека ви се случува да видите една година moratorium за ништо во врска со коцкање.Најдоброто нешто да направите е да ги искористат предностите од тоа време да се работи со законодавците како тие одат на основа на она што се случува да биде слушање турнеја." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre вистински пари покер стан сингапур.