боно де bienvenida гревот deposito казино мексико

хајат regency aruba одморалиште и казино 4.5 надвор од 5

udged месец на месец, данокот се земе беше долу 8,4 проценти на MOP2.85 милијарди долари во Март, од MOP3.11 милијарди долари во февруари.ther даноци на Макао коцкање сектор вклучуваат даноци на приходи на Кинеската традиционална игри на среќа, на коњ тркачки, и на инстант лотарија.Постои, исто така, данокот на комисии заработи од страна на операторите на коцкање junkets.acau е данок-се бројки во даден календарски период, и градот е казино GGR во таква временска рамка, не се директно споредливи за голем број на причини.Тие вклучуваат фактот дека таму е обично задоцнување помеѓу точката каде GGR е снимен во Макао казино операции, и точката во која данокот се регистрирани од страна на Макао владата колку што е платена за таква игра.acau е казино GGR за Март беше само под MOP8.31 милијарди долари, до 58.0 проценти од една година порано.Вкупен казино GGR во три месеци до 31 Март застана на MOP23.64 милијарди долари, уште пад на 22.5 проценти од речиси MOP30.49 милијарди се евидентира во пред-годишниот период. боно де bienvenida гревот deposito казино мексико.