кој е сопственик на реки казино schenectady

vua слот јас ти нг

Онлајн казино и бинго оператор Jackpotjoy најави дека Андреј McIver е на чекор надолу како и неговиот Главен Извршен Директор од крајот на јануари, откако успешно ќе ја води фирмата листата на Лондонската Берза порано во годината.Со седиште во лондон Jackpotjoy е одговорен за Starspins, CostaBingo, Вера&John, InterCasino, Botemania и Jackpotjoy онлајн брендови и изјави дека McIver е поаѓање е дел од својата "продолжува стратегија за зајакнување на групата оперативен фокус" и дојде по "неколку месеци на внимателно разгледување'.Фирмата изјави дека се движи, исто така, ќе помогне да се осигура дека тоа е "најдобра позиција да се зголеми идни перспективи за раст преку своите основни бизнис сегменти'.Како дел од McIver е заминување, Jackpotjoy објасни дека нејзиниот Претседател, Нил Goulden, е да стане Извршен Претседател од 1 ноември и ќе биде одговорен за 'води развој и извршување на компанијата долгорочна стратегија" кој е сопственик на реки казино schenectady. Jackpotjoy детални дека се тресат-up е дополнително да се постави за да се види Симон Wykes именува како неговата Група генерален Директор со цел да се обезбеди 'дополнителни оперативни експертиза" на многу брендови.Поранешниот Главен Извршен Директор за Гала Слободно време, како и поранешен генерален Директор на Гала Корални Група, искусниот индустрија професионални неодамна заврши работи како надворешен консултант за Ladbrokes Корали и има исто така служел како генерален Директор за Ранг Група. Goulden опишани Wykes како "високо-искусни извршен со широко познавање на бинго сектор и стручност во управувањето со високо-волумен на потрошувачите бизниси" и изјавил дека ова разбирање е наменета за да се 'од непроценливо значење во остварувањето на синергии низ нашиот главен бизнис сегменти' додека помагање да се вози 'идниот раст на група' кој е сопственик на реки казино илиноис. "Во име на одборот, јас исто така би сакал да се заблагодарам на Андреј за посветеност, лидерство и интегритетот го покажа за време на неговиот мандат, на која се гледа Jackpotjoy цемент себеси како најголем светски онлајн бинго-led компанија по нејзиното успешно листата на Лондонската Берза", рече Goulden vua хаи tac забрана ca кејот слот. "Ние сакаме него и со неговите идни ангажмани." vua слот јас ти нг.