Vua хаи tac забрана ca кејот слот

големиот канадски казино цена на акција

ast недела неколку инвестиции аналитичари, повикувајќи се на разговори со раководството на локалниот оператор SJM Holdings Ltd, предложи владата се уште може да биде отворен за можноста на задржување на таков ложата.ccording да владее промени донесени во октомври минатата година, пушењето на казино главниот подови во Макао во моментов е дозволено само во затворен пушењето салони кои не ги содржат сите игри маси или слот машини.Но, puffing цигара додека коцкање во моментов се уште е дозволено во ВИП соби.Владата планира за да ги затворите сите оние дупки.р Tam сугерираше дека пушењето забрана не е секогаш директно поврзано до криза во игри на приходи, велејќи дека ВИП приходите падна најмногу во првиот квартал и покрај коцкари да им биде дозволено да се пуши во рамките на ВИП соби.irst квартал на мас пазар бруто игри приходи (GGR) во Макао падна од 27.0 проценти од година на година, според официјалните Macau владини податоци.ВИП baccarat GGR падна 42.1% во истиот период vua хаи tac забрана ca кејот слот. Ако новите правила се применуваат без пушење ложата е дозволено во внатрешноста на казина, на [mass] играчи може да треба да одат сите на патот надвор од имотот на физички да пушат.Ова намалување во време поминато на маса е веројатно да влијаат на игри на приходите," Г-дин Fong и Ms Вонг што е наведено во белешка во средата vua слот јас ти нг.

На ВИП страна, ние веруваме дека ова правило може да ги поттикне junkets преземање на играчи од странство кога постои повеќе accommodative опкружување при работа," тие се додаде.n вторникот во прашање и одговор сесија со Macau законодавците во однос на владината политика за пушење на јавни места, Г-дин Tam изјави дека сите хотели и казина во Макао користат централните системи за вентилација, и без посебна вентилација систем да се справи со воздух од пушењето тргнува тоа ќе биде невозможно да се одделат целосно воздухот во пушењето тргнува од јавните површини.Како резултат на тоа, тој беше против пушењето ложата, објавија локалните весници.uring седницата неколку Macau законодавците изразија загриженост околу потенцијалното економското влијание на целосна забрана за пушење во градот казина.Директни даноци од игри на среќа донесе во 83.4 проценти од владата на вкупните приходи во првите четири месеци од оваа година, според владини податоци vue 3 направи функција слотови. Ние ќе ги ревидира [тутун контрола] закон," Г-дин Tam рече на средбата со законодавците, додавајќи дека преглед е сега, во својата завршна фаза.Тоа ќе вклучува одредби за зголемување на даночната стапка за продажбата на мало на тутун и казни за прекршителите на правилата за јавни пушењето.р Tam цитирана владата овластена анкета на тутун, спречување и контрола на системот, што покажува дека 85 проценти од анкетираните туристи се согласи со целосна забрана за пушење.Според истражувањето, само 10 проценти од туристите рекле дека не сметаат дека враќањето на Макао ако целосна забрана за пушење е имплементиран во градот казина, рече официјалниот.Бројот на луѓето се анкетирани не беше објавено. големиот канадски казино цена на акција.