зелена долина на ранч покер турнири

како да добиете дијаманти во казино готвење треска

Сепак, Massaron беше прогнозирање околу $3 милиони казино исплата од минатиот месец е коцкање зелена долина на ранч покер турнири. "Ние се движат напред од каде што сме ние во однос на месечна временска прогноза.Но ние не знаеме што се тоа portends за годината како целина." "Ние не знам дали тоа е затворен-до побарувачката, или ако тоа е почетокот на нагорен рампата-up," додаде тој.Иако се отворени две помалку дена, MGM уште освои најмногу пари во август — $28.63 милиони евра. MotorCity и Greektown повторил 5 август — на првиот ден дозволен со Мичиген Gov зелена долина на ранч покер соба. MGM Grand Детроит започна добредојде назад гости два дена подоцна, на 7 август како да добиете дијаманти во казино heist. Кулер температури се поставка во, и тоа значи многу Detroiters се движат во внатрешноста и во потрага за некои затворен забава.Детроит казина, всушност, цена на превоз доста добро во зимските месеци.Декември 2019 GGR изнесува $127.83 милиони денари, што е пазарот е второ најдобро месец од годината.Ноември беше градот петтото најсилна покажува.

MotorCity беше втор на $25 милиони евра, и Greektown далечна трета во $15.68 милиони евра.Детроит е три комерцијални казина играат круцијална улога во Моторни Градот финансии.Државата собира 8.1% од секој игри имотот казино победи, додека градот добива 10.9 проценти.Детроит користи казино пари за вработување и за обука на полициските службеници, центарот за економски развој, итни медицински услуги, анти-припадник на заедница иницијативи, како и други програми кои се насочени кон подобрување на квалитетот на градскиот живот.Градот е дел од август казино победи беше $8.25 милиони евра.Тоа е долу повеќе од половина во споредба со $18.46 милиони градот примени во август на 2019. Massaron очекува градот да добие околу $135 милиони евра од казина во 2020-21 фискална година.Тоа е за 25 проценти помалку од $184 милиони градот собрани во 2019-20.
Три Детроит казина колективно освои $69.3 милиони евра во август, нивниот прв месец назад во работата по нивната држава нареди затворање тоа траеше четири и пол месеци како да добиете дијаманти во казино готвење треска. Greektown рече дека тоа ќе има свое покер соба "назад во неколку недели." На Мичиген Игри Одбор за Контрола (MGCB) не издава здравствена безбедност директиви за казина reopening нивните покер соби.На MGCB ќе треба да потпишат исклучување на таквите планови пред казино може да продолжите покер игра..

Gretchen Whitmer (D).