покер чип болка скала возраст

казино театар во vandergrift pa

Tobias Fagerlund, извршен ДИРЕКТОР на Глобалната Гејминг, верува дека шведската Коцкање Орган (SGA) треба итно адреса channelisation стапки во шведскиот пазар.Зборувајќи со Коцкање Insider на МРАЗ Лондон 2020, Fagerlund објасни зошто тој верува SGA обиди да се зголеми channelisation стапки се во моментов не.Тој рече: "Тоа е од витално значење за SGA и шведските власти за да се добие channelisation да работат, како што сега тоа едноставно не е така."Тоа е премногу лесно за потрошувачите да се игра исти игри, како што го прават со имателите на одобренија и дозволи, со користење на истите методи за плаќање како тие се користат со имателите на одобренија и дозволи, но со нелиценциран нудат."Fagerlund тврди ова не само што има негативно влијание за имателите на одобренија и дозволи, но исто така и за обиди да се подобри одговорен коцкање преку Шведскиот национален самоисклучување шема, Spelpaus.Тој рече: "На играчи кои се пријавиле за Spelpaus се два клика далеку од добивање на истата понуда, но, исто така, вклучувајќи бонуси, удар грб и ВИП третман на нелиценциран сајтови.Тоа е огромен проблем за шведското законодавство."Објаснувањето на еден од потенцијалните решение за проблемот, Fagerlund предлог на лиценци за игри на среќа добавувачи треба да добијат поголема контрола.Тој рече: "Тие треба да се погледне лиценци и сертификати за игра на сервиси и, всушност, велат дека за нив што ако тие се обезбеди игри на шведски имателите на одобренија и дозволи, тогаш не можете исто така да им се обезбеди на нелиценциран оператори – тоа ќе ве чини нешто."Тоа е важно властите да ги преземат скромен пристап до првата година на ре-регулација и се подготвени да се прават промени на овие нешта." покер чип болка скала возраст.