кога не sainsburys божиќ слотови да бидат објавени

7 метарски базен маса покер врвот

acau повторно ќе им овозможи на копното Кинески пасош на сопствениците, кои транзит преку градот да остане до седум дена.Новиот систем ќе биде ефективна од среда, 1 јули, на Макао полицијата се вели во соопштението на вторник.о новите правила, копното пасош носители ќе им биде дозволено да престојува на територијата до седум дена доколку тие се користат Macau како транзит кон други дестинации.Седум дена по правило ќе се применува ако копното пасош носителот не внесете Macau во изминатите 30 дена.Претходно ладење исклучување период е 60 дена.ainland пасош носители прекршување на нова транзитна виза режим ќе биде доделена само два дена од престојот, ако тие повторно внесете Macau на транзитна виза и тоа во рок од 30 дена.За втор ваквото прекршување на правилата ќе биде одбиен влез во Макао за 30 дена.nalysts во брокерска Sanford В кога не sainsburys божиќ слотови да бидат објавени. Bernstein Ltd, предводена од Vitaly Umansky, покажале дека користењето на транзит визи да Macau се намали за 50 отсто од јули 2014 година. Во белешка во вторникот, аналитичарите рече опуштено транзитна виза, по правило ќе биде позитивна за премиум маса и ВИП 7 слободни слотови богатствата на египет. Од нашите разговори во Макао, ние се процени дека во просек ВИП играч посети Macau [за] 4+ пати годишно и останува во просек 1 ноќ на секоја посета.Наскоро ќе истече транзитна виза правило се спроведува во јули 2014 година имаше негативно влијание врз VIP и премиум маса играчи", рече Sanford В. Bernstein тим.nalysts Ентони Вонг и Angus Чан од УБС Хартии од вредност Asia Ltd, рече во вторникот имајте на ум дека Macau "бруто игри приходи се кандидира стапка се намали на 45 проценти од [нејзините] врв", со виза промени најверојатно сметководство за 5 проценти до 10 проценти од застој, кој "може сега да се вратам" 7 слободни слотови com партија бонус.
Ние веруваме дека политиката е значењето лежи во потенцијални вртење на владата регулаторната циклус – тоа треба да се отстрани overhang на пазарот на Централната/Macau владите активно ќе ги следат политиките за понатамошно 'боли' индустријата", рече УБС дуо.asdaq-котирани акции на казино компании со операции во Макао се зголеми, по веста за релаксација во транзитна виза правила 7 метарски базен маса покер врвот. Melco Круна Забава Ltd зголеми 9.7% на US$19.63 во Њујорк во вторникот.Акции на MGM Места Меѓународни, Дин Места Ltd и Лас Вегас Песоци Корп беа сите до крајот на Nasdaq ден на тргување.ut аналитичарите во Велс Фарго Хартии од вредност ДОО рече дека тие не очекуваат новата политика најава да се биде "постојан промена во Кина политика кон Макао, или олеснување на анти-корупциските кампања".Широка застој во економијата на Кина "останува headwind" за Макао гејминг индустријата, додаде аналитичари Камерон McKnight и Тифани Ли. online casino south africa instant payout.