е коцкање со cryptocurrency правни

која удира директно во покер

GTECH Corporation и на француската Национална Лотарија оператор FDJ се дојде до условите за десет годишно продолжување на договорот.Договорот знаци продолжување на веќе долготрајни односи што го видел GTECH како давателот на лотарија производи и услуги да FDJ од 2000 година. Според условите на новиот договор, GTECH ќе обезбеди 500 Близнаци Компактен инстант билет вендинг машини и сродни услуги за FDJ, закажани за испорака во четвртиот квартал на 2011 година е коцкање со cryptocurrency правни. GTECH, исто така, ќе се обезбеди FDJ со техничка поддршка е коцкање игри со коцки нелегално. GTECH претседател и извршен ДИРЕКТОР Jaymin Б Пател рече на пуштањето, "Ние продолжуваме да ги слушате нашите клиенти и развој на производи кои ќе се поблиску одговори на потребите и барањата на постојано менување на пазарот и лотарија индустрија.. кој ќе победи на покер на аса. FDJ ќе биде прв лотарија да се воведе Близнаци Компактен во пазарот, нудејќи многу бенефиции за FDJ е мало и играчи." Во врска со нивниот нов производ, Пател рече дека тоа е тимска работа, "Ние работевме многу тесно со FDJ да се дизајнира една ITVM дека ќе успее во областа.Новите машини имаат помали стапало во трговијата на мало установи.Тие, исто така, ќе има нашиот нов сингл-burster билет испорака систем, што во голема мера ќе се подобри сигурноста и достапноста на овие само-услуга вендинг машини." Според GTECH, во Споредба со услугата за Инстант да се Оди, Близнаци Компактен има помал стапало дизајн што може да го куќа до 12 инстант игри создавање безбедна и рационализација на лотарија трансакцијата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre која удира директно во покер.