колку коцкање загуби можете тврдењето на вашите даноци

причина за смртта

Во Шпанија, на локалните функционери, наводно, го одобри развој мастер план за предложените Туристички И Рекреација Комплекс во близина на Барселона по завршувањето на шест-месечно јавни консултации период.Порано позната како BCN Светот, масовен развој поради се наоѓа на околу 60 километри јужно од Catalonian главниот град сега може да куќа до два казина со Melco Круна Забава Ограничен, наводно, се натпреваруваат со Хард Рок Меѓународни за еден таков коцкање лиценца, додека вториот е да биде посакувана од страна на локалните фирма Grupo Peralada во партнерство со Малезија гигант Genting Група.Според извештајот од G3Newswire, Каталонија веќе е дом на четири казина, додека потенцијалните Туристички И Рекреација Комплекс за коцкање оператори, кои се обврзани да депозит обврзници секој во вредност од околу $2.6 милиони евра, сега се поставени да се дава до три месеци да ги презентираат своите завршни развој предлози колку коцкање загуби можете тврдењето на вашите даноци.
G3Newswire цитирана Josep Rull, Територија И Одржливост Министерот за автономен регион, како што се наведува дека голем број на инфраструктурата и животната средина промени биле направени на оригиналниот план за Туристички И Рекреација Комплекс со најновата верзија обраќајќи им се на поголемиот дел од прашањата донесе на владата внимание од страна на локалните институции и совети.Изградба на Туристички И Рекреација Комплекс е, наводно закажана да започне во текот на летото со Oriol Junqueras, автономниот регион е Заменик-Претседател, откривајќи дека околу $2.6 милијарди ќе бидат потрошени за целиот проект иако игри активности се да се извршува само 4% од вкупниот подот.На Catalonian владата има исто така објави резултатите од економска студија во наредните Туристички И Рекреација Комплекс спроведена од страна на Universidad Rovila јас Virgili Де Tarragona.Испитувањето наводно откриле дека развој може да се создаде некои 12,000 директни работни места и да видиме до пет милиони нови туристи во посета на областа од 2019 придонесува екстра $1.2 милијарди долари годишно во локалната економија. колку коцкање загуби може да ви го одземе.