покер es un juego де naipes

монета тласкач машина казино во близина на мене

Кога му реков на мојот пријател дека јас бев добивање £250/час, тој речиси изгуби на својот laverbread.Тогаш јас го потсети дека јас само работел еден час месечно.Кога PokerNews ме замоли да пристапуваат кон нив и како живеат турнир новинар, бев плаќа прибл. PokerNews сега ми веруваа.Тие ми даде повеќе работа.Јас racked до повеќе воздух милји. PokerNews побара нов дете на блокира да одат на San Remo за EPT настан.Ако одам, а потоа ми дојде да им покаже она што сум способен.Мојата цел е да се направи себе си се неопходни.Јас треба од нив да ми треба.Јас треба £1,200 месечно.Ми треба пари.Она што за мојот син?Ако јас патуваат низ целиот свет, јас не сум со него.Ако јас се претвори во работа надолу, тие нема да се вработи ме повторно.Тоа им овозможува на следното дете на блок за да земе мојот место.Тој е во центарот на вниманието.Тој може да блесне.Јас сум човек.Јас сум на услуги.Јас треба да се стави храна на масата и јас треба да се стави покрив над син ми е во главата.Јас треба да се оди на San Remo.Тој ќе разбере покер es un juego де naipes. Мојот син 3.

£1,200 на турнирот.Јас сега имаше г 1,450 месечно.Убаво.Не сосема.Јас не имаат турнир секој месец.Се што треба да заработи £2,100 да ги покрие моите основни трошоци.Можете да видите проблем развивање тука?Јас, исто така, беше нови дете на блок.Луѓето не ме знаеш и затоа тие не им верувај ми.Јас бев исто така поминуваат низ развод и беше одвоена од мојот син. £180 дневно.Ова беше прибл покер es mas que целосна. Мојата сопруга 2. Мојот син 3. Во оваа недела конфесии серија, Ли Дејви зборува за неговиот борби со раководството на обемот на работа и одржување на вистинскиот баланс во покер писател живот.Кои се вашите приоритети во животот?Во мојот живот, јас имам три главни приоритети: мојот син, мојата работа и мојата сопруга.Сега место нив во редоследот на важност покер es suerte о habilidad. Мојата работа 2 монета тласкач машина казино во близина на мене. Мојата сопруга 2.