гроздобер јапонски токен слот машина

насликани рака казино грант апликација

Во четвртиот квартал на 2018, 83 случаи на сомнително обложување беа пријавени од страна на меѓународната обложување интегритет тело, ESSA (Спортско Обложување Интегритет).Ова доведува годишниот вкупно 267 предмети, со 178 инциденти во тенисот и 52 во фудбал што го сочинуваат 86% од сите сигнали за годината.Европа имале несреќни чест на одржувањето на неговата позиција како примарна локација за сигнали, гледајќи 148 случаи во 2018, 55% од вкупниот број.Азија остана на второ место со 48 сигнали, 18% од вкупниот број.Калид Али, ESSA Генералниот Секретар, рече: "ESSA е сигнали остане важен барометар за мерни обложување поврзани со корупцијата на глобално ниво.Надвор од тенис и фудбал, ние сме почнуваат да се види новите закани се појавуваат, како што се зголемениот број на сигнали на esports."Со оглед на јурисдикции природата на натпревар-одредување, регулатори ширум светот се сега почнуваат да се направи тоа, обврска за операторите да биде дел од меѓународен мониторинг систем, кој ја поддржуваме."ESSA исто така најави Jon Russell, Глобалната Главата на Тргување во Betway, ќе го преземе како својот нов Стол.Тој рече: "јас би сакал да се заблагодарам на претходната Стол, Heike Mayer, за нејзиниот значаен придонес за ESSA и нејзините членови, во последните неколку години."Друштвото зеде за нов фокус и насока за време на Heike е почеток и јас ќе се бара да се работи со мојот одбор колеги и пошироко членство за да се изгради врз на успехот на тој пристап и позитивното влијание што го има." гроздобер јапонски токен слот машина.