како да се зголеми добивката во рулет

калифорнија

По еден од Њујорк е најголемиот градежни компании призна да overbilling клиенти, според федералните обвинители, тоа се согласи да плати повеќе од 20 милиони долари.Во четвртокот, на U како да се зголеми добивката во рулет. адвокатска канцеларија во Бруклин рече дека Tishmam Изградба е $20 милиони за плаќање ќе вклучува казни на федералната влада како и restitution на жртвите.Обвинителите велат дека градежната компанија беше полнење клиенти со часови не се работеше и повисоки цени од она што клиентите го има bargained за.Според властите, во практиката имаше се случува за околу 10 години на проекти за кои е вклучена изградба на Аквадукт тркачката патека, проширувањето на Javits Конвенција Центар, и на Еден Светски Трговски Центар.Недостатоците во компанијата политики беа признати и механизми за заштита се воспостави, и компанијата соработуваа со сонда, според портпарол на Tishman. казино во близина на исток ливерпул охајо.