ацтеките злато екстра злато megaways слот

концерти во сент луис холивуд казино амфитеатар

Повеќе од 3.000 бизниси беа посетени од страна на истражувачите, како дел од студија спроведена од страна на Факултетот за Архитектура, Дизајн и Урбани Студии во Понтификалниот Католичкиот Универзитет на Чиле во име на Чилеански Игри Одбор за Контрола (ВСС), која покажа дека нагоре од 33,000 коцкање машини се сега оперативни нелегално во земјата, според G3 Newswire извештај.Резултатите од прва студија, која според извештајот посети бизниси кои поседуваат лиценца за општински признавање на работата на игри арки, сега ќе бидат доставени до 88 општини каде 1,327 на 3000 бизниси беа пронајдени да биде домување машини кои се доделени парични награди; директна повреда на Чиле гејминг закони.Според федералниот закон, казина може само да куќа слот машини.Тој сега ќе биде до соодветните општински власти, кои беа дистрибуирани на резултатите од истражувањето, како и Потсекретар за Регионален Развој и Модератор Воопшто на Чиле (Општо за Сметководството Канцеларија), кој, исто така, ќе биде добивањето на резултатите, да се преземат соодветни мерки за да се обиде да го спречи нелегалното коцкање од ескалацијата.Според извештајот, игри сали беа дефинирани од страна на студијата како бизниси кои што поседува лиценца за општински, чија основна дејност е оперативен гејмерски машини, без разлика колку многу слот машини беа на сајтот.Не се вклучени беа "продавници во соседството", каде што на гејмерски машини беа дозволено, но не беа примарен бизнис.Поради нејасната природа на разликата меѓу слот машини и вештина-базирани машини кои доделување награди, и локалните власти дозволувајќи им на работата на забавен арки во нивните надлежности, зголемување на нелегални слот салони беше доделена на локалните општини, според извештајот.Ефект на споменатите е дека многу слот салони работат двете, со приходи од неговото зголемување.Варијации на видео покер, бинго, монета тласкач игри и игри на среќа беа идентификувани од страна на студијата како припадници на слотот категорија.Во други Чилеански вест, извештај неодамна беше објавен од страна на ВСС, која покажа дека додека коцкање места во земјата продолжи да се види раст во текот на изминатите дванаесет месеци, во споредба со минатата година Може да се исто време оваа година, игри приходи е намален за 2,5 проценти.Закажана да се отвори од септември 4, Ovalle Casino Resort,се очекува да помогнат да се зголеми броеви. ацтеките злато екстра злато megaways слот.