флорида данок на коцкање добивки

покер лице рок маска

Еволуцијата Игри зголеми своето оперативни приходи 49% од година на година да €165m ($185.7 m) за H1 2019.Зголемувањето €78.6 m, EBITDA се зголеми 63% за добавувачот, со добивка за период изнесуваат €63.1 м.Заработка по акција беа €0.35 за H1, додека Q2 заработка по акција беа €0.29.За вториот квартал, Еволуцијата Игри видов оперативни приходи расте 45% €85.7 м.Во јануари, Еволуцијата Игри потпишан живо казино се справи со DraftKings во Њу Џерси, која беше оператор е прв во неговата историја.Мартин Carlesund, Еволуцијата Игри извршен ДИРЕКТОР, рече: "за Време на овој период, ние имаме започна сето ова година нови игри.Нашата цел во развојот е да се создаде игри, кои се привлечат нов играч видови и да се прошири на телевизија вертикални во нови сегменти."Тоа е императив и за нас, за да се задоволат побарувачката за телевизија, за да продолжи да им се овозможи на иновации во рамките на компанијата и да постојано се зголемува јазот на конкуренцијата." флорида данок на коцкање добивки.