20 фунти слободни без депозит рулет

5 dragons gold slot machine jackpot

Betsson го снема трпение со Холандија.По пет години на чекање за Холандија донесување на закони да се донесат својата коцкање регулаторната рамка во согласност со барањата на ЕУ, шведската онлајн коцкање компанија има нацртано својата линија во песокот.Во еден-страница манифестот која се појави на нејзиниот корпоративен веб-сајт петок, Betsson decried холандски игри регулатори Kansspelautoriteit (KSA) за пречекорување на нивните граници.Компанијата, исто така, повика на Европската Комисија (ЕК) да интервенира, тврдејќи дека KSA се обидува да незаконски ограничување лиценцирани ЕУ оператори од водење бизнис според ЕУ принципите на отворени трговија меѓу земјите-членки 20 фунти слободни без депозит рулет. "Како гест на добра волја, ние ќе продолжиме да работиме во согласност со критериумите што беше ставен во место во 2012 година," Betsson тврди во својата изјава, "но, ние нема да се промени операции понатаму како промена во политиката нема правна основа." Betsson е дрзок став следеше нов сет на правила во врска со нелиценциран оператори кои служат холандски играчи кои, наводно, дошле од никаде, и стапија на сила на 1 јуни 20 топла експлозијата слот за слободни. Овие правила се проширува дефиницијата на непријателските веб-сајт, и повика за казни на операторите, како што се Betsson дека во прилог .nl веб домени за коцкање сајтови и не вработуваат geoblocking технологија за да се спречи холандски играчи од пристап на сајтот.Да се направи работите уште полоши за операторите кои имаат бил трпеливо чекаат за години за Холандија да се ажурира својата регулативна рамка за да им овозможи на не-холандски оператори да аплицираат за дозволи, во јуни KSA јавно ја повика еу да помогне на холандската влада во собирање на парични казни тоа, има намера да го наметнат против надвор оператори. "Додека законот се уште не е претстојниот, на goalposts и понатаму се менуваат без никаква правна основа," на Betsson веб-сајт прогласи.
"Присилба од страна на KSA е против централната ЕУ правни принципи 20 фунти бесплатно казино без депозит. Betsson Група ќе ги преземе сите акција е потребно да се брани секој обид на спроведување на законот." KSA веќе прикажани себе да биде агресивен случува по не-лиценциран казина.Но, собирање на шест-слика казни од нерегистрирани лица се покажа тешко.Па сега KSA се случува по оние кои се обидуваат да се задржи согласност од 2012 година додека во линија за лиценца, Betsson сака ЕУ власти да се знае тоа е смешно да се спроведе казна кога Холандија е несовесни во обезбедување на некој начин, дури и за да се аплицира за лиценца 5 dragons gold slot machine jackpot. "Со оглед на тоа дека KSA е сега бараат и понатаму да се ограничи и да се спроведе според сегашниот закон, Betsson смета дека ЕУ треба да се отвори повреда на трудови," на Betsson јавна изјава рече.Европската комерцијални власти прво да се вклучи во 2006 и 2008 година, информирање на Холандија дека нивниот 50-годишниот коцкање закони се повредени правата на лиценцирани ЕУ онлајн коцкање услуги со тоа што не им дозволи да продолжат со иста лиценци се ставени на располагање на државата-се кандидира на холандскиот пазар онлајн казино на услуги.Од 2010 година холандските власти имаат ветија дека се работи на тоа. 5 dragons gold aristocrat slot.