онлајн казино со земе 5

како да се победи рулет

Како Кентаки Дерби е поставена за да се одржи овој викенд, Черчил Падови го објави операции план откривајќи како настан ќе одат надолу во придружба на COVID-19 пандемија.На Дерби ќе им овозможи на под 23,000 гости да присуствуваат, без општите услови за прием се предвидени.На infield ќе биде затворен и било генералниот прием билети кои биле купени ќе бидат вратени.Повеќе Детали На Кентаки Дерби ќе се резервирани седишта за оние кои сакаат да го посетуваат.Ова ќе биде ограничена на 40% капацитет.Традиционалните стои-соба-само билети не се нудат оваа година.Толпата големина ќе биде доста мали во споредба со вообичаените настан, но барем на настанот е да им се дозволи патрони.Многу спортови се ограничување настани на нула фанови со цел да се обезбеди не постојат епидемии на coronavirus.Во соопштение за медиумите, Кевин Flânery, Претседателот на Черчил Падови тркачката патека, рече дека намалување на големината на толпата е важно за создавање на безбедна средина.Медицински најдобри практики и протоколи кои ќе се реализираат и корекција ќе биде направен за да Дерби Ден како објект се наоѓа начини да се подобри.Што да Очекувате Оние во посета на Черчил Падови објект за Кентаки Дерби треба да очекуваме одредени чекори што треба да се преземат за да се осигура безбедноста и здравјето на гостите.Температурата проверки ќе се одржи заедно со медицински прашалник.Просторно дистанцирање ќе биде во место и да се соочат покривки ќе биде задолжително.Гости ќе бидат дадени посебни кеса насловен Здрава на Патеката.Оваа торба ќе вклучуваат еднократна маска, како и мала рака sanitizer и лични перо.Пенкалото може да се користи за да се одржи wagers без допирање на киосци.Рака-санација места ќе бидат сместени во објекти и pari-mutuel tellers ќе бидат распоредени надвор за социјално дистанцирање.Лична заштитна опрема ќе биде во место за безбедно вложување трансакции.Гостите се охрабруваат да ги користат TwinSpires сајт да се одржи wagers онлајн.Колку концесии се загрижени, објектот ќе лимит на опциите за да се претходно пакувани прехранбени продукти.Други локации на-сајт ќе им понуди оброк пакети и обложено оброци од предодредено менија.Гостите се охрабруваат да користат соседството паркинг како бродови дека нормално е да обезбеди транспорт на патеката нема да се работи во ова време.Черчил Падови е посветена на обезбедување на безбедна средина.Тие се подготвени да ги предупредат сторители на кривични дела, ако тие се фатени кршење на правилата.Оние кои постојано не следат протокол ќе бидат отстранети од просториите. онлајн казино со земе 5.