она што не кит значи во покер

спектакл кабаре во nouvelle монтреал казино

објектот има повеќе од доволно пакт headroom да издржат многу подолго време од потиснати бизнис тома во Макао и Макао објект има за одржување пакт, која е осетлива на Макао EBITDA", рече Дин Места CFO.e додаде: "Ние веќе имаат игра план во место да се справат со тоа што [заветите на Макао банка објект] да степен до кој исклучување е продолжен – но за тоа ќе треба да биде многу проширена.Имаме еден тон на ликвидноста, имаме неколку милијарди [САД] долари помеѓу паричните средства и револвер во Макао, и тоа е доволно да трае навистина било период на затворање." П Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd изјави во четврток имајте на ум дека Дин Macau Ltd покажа "импресивен" контрола на оперативни трошоци, надолу за 2 проценти годишно-на-година во четвртиот квартал, "која е респектабилна со оглед на тековната плата крстоносните и зголемената конкуренција од нов отвор во изминатата година".или четвртиот квартал 2019, Дин Macau Ltd објави нето добивка од НАС$182.0 милиони евра, во споредба со САД$186.3 милиони една година порано.На Макао операции дадени прилагоди EBITDA на US$347.7 милиони во САД$1.1 милијарди долари на оперативни приходи, надолу, односно 4,9 проценти и 13.8% во годината на годината услови.n четврток инвеститорите повик, Г-дин Maddox рече дека во четвртиот квартал на Макао единица искусни "брз раст во јадрото на маса, заедно со компресија во ВИП сегмент". djusted сопственост заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) беа US$443.1 милиони евра за четвртиот квартал од 2019, надолу 11.3 проценти од една година порано она што не кит значи во покер. "Ние не се чувствува добро за долгорочниот аспект на Макао штом вирус е целосно содржани." arlier на четврток, Лас Вегас-базирани Дин Места објави нето загуба – на У С општо прифатените сметководствени принципи на US$72.9 милиони евра за четвртиот квартал од 2019, во споредба со нето-приходи од НАС$464.9 милиони евра во пред-годишен период, во која беа вклучени нето доход во корист на САД$390.9 милиони евра.Оперативни приходи за период се намалени за 2 проценти од година на година, за да НИ$1.65 милијарди долари, како резултат на застој во Макао во подоцнежниот дел од четвртина.onetheless родителот прогласен во четврток, US$1.00 дивиденда по акција за четврт, се плаќа на 6 Март, да акционери на евиденција како на 26 февруари она што не wtsd значи во покер. Во U она што не победи платени значи на слотови. "Тие ќе бидат на крајот, ние не сме баш сигурни кога," рекол тој, додавајќи дека групата е примарен фокус е на безбедноста на вработените и на клиентите. "[Тоа] не исклучително добро; крена премиум маса со поединечни бизнис за Дин Macau", рече извршната, се потврдува, исто така, дека сите Бис Macau собите се врати во работа по преработиш.. р Coughlan потврди на повик дека реновиран Запад Казино на Дин Macau сопственост отворена во средината на ноември, со 44 маси. т Дин Macau казино хотел, оперативни приходи беа US$525.4 милиони евра за четвртиот квартал од 2019, на 5.1 проценти од година на година се намалува.Прилагодени сопственост EBITDA застана на US$170.1 милиони евра, а 1,5% зголемување во текот на истиот период 2018.
Октомври беше доста силна, генерирање на EBITDA на малку повеќе од US$4.0 милиони еден ден, но почнавме да ја видите стрелката што доведува до 20-годишнината од предавањето на Макао назад во Кина, на декември 20, исто како и на целиот пазар", рече главниот извршен ДИРЕКТОР.perating приходи од казино одморалиште Дин Палата беа US$590.0 милиони евра за четвртиот квартал од 2019, а 20,3-го проценти пад од пред-годишниот период.Прилагодени сопственост EBITDA од тоа место се САД$177.6 милиони евра за периодот, надолу 21.6 отсто во однос на истиот период од 2018 спектакл кабаре во nouvelle монтреал казино.