како да се игра texas holdem

како да се покер texas holdem

Секоја компанија која се доставува планови за ФИФА да работат на цел линија технологија не успеа очајно во првиот круг.Планови за спроведување на технологија се забрза христовото доаѓање по летото е Светското Првенство видов Англија е Frank Lampard забрането цел што беше полн нога во текот на германски линија.Во сите десет компании учествуваа во судење минатата недела, но ниту еден од нив не беа во можност да помине ФИФА е строги тестови што бара секоја фирма да се постигне 100% прецизност и имаат резултати пренесени назад кон officiating тим во една секунда.Што се одржува во Цирих, многумина веруваат дека тестовите не беа спроведени во право атмосфера и покрај тоа, вештачки теренот се користи значеше дека една од оние во првите редови на видео технологијата одби да земе учество.Англиската фирма Hawk-Eye е добро воспоставени производ, кој во моментов се користи во крикет, не беше на претстава, како тие се наведува недостатокот на стадион и реални толпата.На ФИФА портпаролот им објаснил дека: "резултатите од тестовите ќе оди на Меѓународната Фудбалска Асоцијација состанок на Одборот [на Селтик Манор на 5 Март] и тоа ќе одлучи." Оние кои се надеваат дека нешто ќе биде во место до 2014 година на Светското Првенство во Бразил ќе се малокрвник со најновите вести и тоа изгледа како ние би можеле да имаат друга Lampard на нашите раце секое време сега.Иако секој кој го видов цел да се запрашате, како службени лица не успеваат да го фатат преминување на линијата во нормално време.Очигледно, тие имале погрешен очила за Јужна Африка светлина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се игра texas holdem.