Jeu de рулет слободен sans натпис

блек џек на двајца лекари на темнината

Цезар Забава Корп е уште работат својот пат низ стечај, и тоа е малку веројатно дека сите се должи пари од страна на компанијата ќе биде среќен со крајниот резултат.Но, барем во некои од вработените кои поверуваа беа должници плаќаат за нивната работа сега ќе започнат да добиваат пари од компанијата.Цезар најави преку соопштение во петок дека тоа ќе биде продолжување плаќања на одредени работници кои беа дел од одложените надомест планови.Според портпаролот Стивен Коен на Teneo Стратегија, Цезар ќе продолжат да плаќаат работниците кои се во две од пет надомест планови кои се врзани во стечајна постапка. "Врз основа на прегледот на планови и документи во врска со нив, ние определени Цезар Забава е веројатно да биде солидарно со CEOC за одредени одложени надомест на штета обврски," Коен е наведено jeu de рулет слободен sans натпис.

"Како резултат на тоа, ние снимен и објавен на одговорност и да се продолжи поврзани со плаќања, кои биле прекинати." Тоа беше јасно само колку вработени ќе ги видите нивните плаќања продолжи бидејќи на преглед.Во текот на постапката, Цезар вработените се на пати бил шокиран да се најде дека нивните планови за пензионирање, дополнителни приходи одложени плаќања, како и други форми на надоместок на штета која се одржа од страна на компанијата не може да биде безбеден.Претходно оваа година, компанијата откри дека пензиски плаќања на 63 поранешни вработени бил запрен, како пензиски фонд се смета како дел од необезбедени долг во стечај поднесување.Во април, учесници во неколку дополнителни планови беше кажано дека тие ќе треба да поднесат своите барања брзо во стечај суд, ако тие побараат да се соберат дел од парите треба да им се даде.За некои во таа група на 63, месечни прегледи добивале од нивниот пензиски план, е сега нивниот примарен извор на приход.За прашањата како што се оние кои го напуштиле некои прашувате како точно некои од одложени надомест планови може да биде повратена, додека други, како што се оние кои ги загубија своите пензии, се уште не можат да се соберат блек џек вратоврска оди на дилерот. "Како може тие дискриминираат 63 ако тие можат да reinstate [другите]," Никол Houng, ќерка на поранешниот Цезар Палата домаќин Кенет Houng, изјави Лас Вегас Преглед-Списание во е-маил. "Ова стечај е ваков хаос." На збунувачка ситуација доведе до многу конфликтни извештаи за тоа како и зошто одложени надомест планови биле да бидат финансирани.Во петок изјавата, Коен спорните извештаи дека НИ адвокат за Њу Џерси беше во потрага во ситуација, и дека приватната сопственик беше финансирање на плаќања блек џек совети и трикови reddit. "Цезар не трансфер на средства поддршка на одложено надомест на CEOC и ние не сме свесни од која било влада истрага нашите одложени надомест програма," рекол тој.Неколку значајни вработени се должи пари како дел од одложените надомест планови, вклучувајќи Претседател Гери Loveman и Главен Финансиски Директор Ерик Hession.Еден од најзначајните суми припаѓа на поранешниот Harrah Забава на Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Фил Satre, кои судските документи велат дека се должи на речиси $6.7 милиони евра.Според адвокатите за Цезар, компанијата е hamstrung со закон за стечај, која бара од нив да се одвои дополнителни пензиските планови со други необезбедени кредитори.Преку стечај, игри гигант е, надевајќи се да се претвори својот оперативен единица во јавно се тргува недвижен имот и инвестиции trust блек џек на двајца лекари на темнината. By тоа, се надева дека ќе успее да го реструктуира својот долг, со $18.4 милијарди должници на доверителите надолу на повеќе податлив $8.6 милијарди долари. како да се избере еден добар онлајн казино.