Mandalay bay resort & casino базен

гигант казино 7 во 1

Ѕвездите Група најави завршувањето на својата Небото Обложување & Игри (SBG) стекнување по Натпреварот & Пазари Орган расчисти потег.По расчистувањето на $4.7 bn преврат, Ѕвездите Група има веднаш почна ре-структура на високи менаџерски позиции.Ричард Флинт е назначен за Извршен Претседател на SBG, завршувајќи долга ангажман како извршен ДИРЕКТОР.Иан Проктор се движи од улогата на CFO да извршен ДИРЕКТОР и Конор Грант станува COO, претходно да работи како Директор на Небото Вегас, Небото Казино, Небото Бинго и Скај Покер.Флинт и Проктор ќе поднесе извештај до Ѕвездите Група извршен ДИРЕКТОР Rafi Ashkenazi, додека Грант извештаи до Проктор mandalay bay resort & casino базен. Ashkenazi рече: "јас сум воодушевен да се објави SBG е ново раководство структура.Ние веруваме дека овие состаноци позиција нас добро да се достави нашата стратегија да станат светски омилени онлајн игри дестинација."Флинт е со SBG за речиси 16 години и служеше како ДИРЕКТОР за последните 10.Тој рече: "јас сум со нетрпение очекувам да им помогне на обликот на следното поглавје на раст за SBG како дел од Ѕвездите Група."Јас сум убеден дека нова управувачка структура, која вклучува оперативен одбор за SBG, ќе ни овозможи да се задржи на нашиот единствен култура што ја има донесено успех во текот на годините и да се продолжи со доставување на пазарниот удел добивки во велика БРИТАНИЈА онлајн обложување и игри на пазарот, градење на нашата позиција како велика БРИТАНИЈА, повеќето популарни онлајн обложување бренд." mandalay bay одморалиште и казино адреса.