код бонус pmu покер yoh вирусна

igt slot machine for sale

s дел на договорот, потпишан на 15 декември, IGT е лиценцирање својот спортски обложувања платформа за Оптима, "овозможување на тоа да им обезбеди на ден-за-ден менаџмент на IGT е постоечки спортски обложувања односи во меѓународните пазари, и да се IGT е претпочитаниот снабдувач за доставување на спортски обложувања решенија во овие региони," казино и лотарија опрема создателот се вели во соопштението од вторникот.ptima е лиценциран бизнис-на-бизнис снабдувач на клуч на рака спортски обложувања и игри решенија.Фирмата е партнер на IGT од 2014 година, првично преку Италија-врз основа на лотарија опрема специјалист GTech Бањата код бонус pmu покер yoh вирусна.

Со овој нов договор, Оптима ќе се осигура дека сите IGT спортски обложувања клиенти во меѓународниот пазар добиете висок квалитет на постојан поддршка, додека придобивање Оптима е способност да се развијат и зајакнат IGT спортски обложувања платформа", рече Валтер Bugno, IGT е главен извршен – меѓународни, во изјава вклучени во соопштението. код бонус без депозит казино.