седум миле казино храна мени

песоци казино витлеем места часа

FSB Технологија (велика БРИТАНИЈА) кои обезбедуваат коцкање и обложување спортски platfrom и CRM алатки за iGaming оператори биле санкционирани од страна на Коцкање Комисија во велика БРИТАНИЈА, за мелодија на г 600,000 по пат на казна пакет.Во прилог на Коцкање Комисија се преземат регулаторни мерки против FSB при што тие ќе треба да го промени начинот на кој тие работат, со дополнителни услови поставени на нивните UKGC лиценца.Оваа акција од страна на UKGC дојде за по FSB Технологија ( велика БРИТАНИЈА ) беа идентификувани да се најде да се рекламирање, перење пари и општествена одговорност недостатоци.Говорејќи за казните што се преземени од страна на Коцкање Комисија против FSB Технологија ( велика БРИТАНИЈА ), на UKGC Извршен Директор, Ричард Вотсон рече: "Сите оператори треба да се обрне поголемо внимание на овој случај како што покажува дека ние се одржи на сите licensees целосно одговорни за трети лица односи - и ние ќе дејствува против било кој од нашите licensees кои не управуваат со трети лица соодветно." "Овие беа бесрамна прекршување на правилата ние да се стави во место за да се обезбеди коцкање е фер, безбедно и криминал-слободен." На г 600,000 дека FSB Технологија ( велика БРИТАНИЈА ) ќе треба да платите ќе одат во насока на Националната Стратегија за Намалување на Коцкање Штета.Понатаму услови кои се наметнуваат на своите велика БРИТАНИЈА лиценца ќе се обезбеди врши ризик-врз основа на длабинска анализа на нови и тековни трети лица партнери бега веб-сајтови во име на. седум миле казино храна мени.