каде да се купат покер масата нога

велика британија користат iphone 6s плус цената во нигерија слот

Како игри парични суши и визитација на Специјалниот Административен Регион (SAR) останува штури, Макао е подложен на значителни економски турбуленции поради неговата зависност од казино приходи, вели Фич Рејтингот.Истражувачката фирма потврдија SAR кредитен рејтинг на АА – една од највисоките инвестиции-одделение знаци – но не е така со "негативна" outlook, додека прогнозирање голем пад за локалната економија оваа година, бидејќи на coronavirus пандемија.На осамен Кинеската територија каде што коцкање е правно зависи од игри на среќа и поврзани со туризмот да се вози околу 80 проценти од годишниот владини приходи, ставајќи го во една бледа дамка во време кога аналитичари и оператори имаат мала видливост во однос на тоа кога бизнисот ќе се врати да се пред-вирус нивоа.Со бруто игри приходи (GGR) веќе гимнастика и широко се очекува да објавите една од најлошите годишен настапи на рекорд оваа година, Макао економија ќе се намали за втор последователен година.Но оваа година е пад, најверојатно, ќе биде вилица-намалувањето каде да се купат покер масата нога.

"Фич проекти Macau економија ќе се намали за втората година од страна 24% во 2020 година, врз основа на нашата претпоставка за пад на бруто игри на приходите од околу 40%, по 4.7% контракција во 2019", рече рејтинг агенција велика британија користат iphone 6 плус цената во слотот. "Макао е огромна зависност од игри на туризмот претставува една од нејзините основните оценка ограничувања.Макао, кој е еден од најголемите светски игри туристички центри." Игри сметки за повеќе од половина од полуостровот е економската активност и 22 проценти од вработените.Со лиценца за обновување на разговорите се очекува да започнат подоцна оваа година, оператори, најверојатно, нема да се постават надвор работници, иако многу се крварење милиони долари на ден само да се задржи казина отвори за редок број на коцкари.Фич одѕвонува од чувства дека Macau GGR може да отскокнување врати следната година, додека за нагласување на SAR е силна фискална позиција, која вклучува нема долг велика британија користат iphone 6 цена во слотот.
"Фич очекува фискалната buffers да остане значителна на среден рок.Макао останува само Фич-номинална суверена без било владин долг, додека долгот на општата влада за 'AA' средна застана на 40% од БРУТО домашниот производ во 2019", рече истражувањето фирма.Додека владата не е отпорен на вториот круг на интегриран одморалиште затворачи по 15-дневниот прекин во февруари, на SAR треба да се прошири нејзината економија, особено како излез на Кина – полуостровот е примарен извор на коцкари – се намалува велика британија користат iphone 6s плус цената во нигерија слот. "Макао би можеле да имаат корист од умерена економска диверзификација од индустријата за игри и се насочи кон повеќе стабилен раст модел со текот на времето," рече Фич дијамант веќе казино настани dubuque. "Во исто време, Макао останува подложен на потенцијалните промени во Кина пошироката политика на животната средина." дијамант веќе казино dubuque reopening.