коцкање е губење на време

quapaw казино џекпот скара мени

Во северниот дел на Калифорнија, Karuk Племе е поставено да се одржи официјална церемонијата за Дожд Рок Казино подоцна оваа недела и покрај тоа што веќе започна со работа на 30 милиони долари развој.Според извештајот од Siskiyou Дневни Вести, на федерално-ва племе има намера да одржи церемонија формално да се означи почетокот на работата, во петокот наутро иако земјата се движат опрема е активна на сајтот надвор од мал град на Yreka од јуни 6 коцкање е губење на време. На Karuk Племе откри дека својата нова казино е градена во две фази, со почетна 36,000 sq ft зграда нуди околу 500 места заедно осум игри маси и 100-седиште ресторан со теренска паркинг треба да биде завршен до средината на 2017 квантна рулет се обложуваат на секој број. Втората фаза ќе потоа додадете дополнителна од 20.000 квадратни ft на игри простор за 300 слотови и осум игри маси.Приказната на Ветер: Рок Казино датира од 2004 година, а Karuk Племе бил принуден да се надминат бројни пречки на патот, вклучувајќи го и ратификација од страна на државата, пратениците од своите игри компактен.На 3,700-силна племе беше дополнително бара да се договорат се занимава со каунти и градските власти, како и со Калифорнија министерството За Транспорт и да се надева дека доаѓањето потфат ќе обезбеди вработување во област која била сериозно погодена од неодамнешниот пад во дрвната индустрија квантна рулет покрие сите броеви. "Можеме да видиме овој проект како големи економски возачот за следните генерации," читај изјавата од Buster Attebery, Претседател на одборот за Karuk Племенски Совет.Племето имаше првично планирано да се пробие земјата во пролет, но беше одложен во текот на летото во текот на несогласување во однос на тоа колку надомест на штета што треба да се плати за да се Siskiyou Каунти.По завршувањето на арбитражен процес во февруари, весникот објави дека Karuk Племе, сега мора да одлучи дали да се направи годишен проценува фаза-еден плаќања во рамките на даноците од $149,480 или рака над $37,500 квартален паушална такса.Договорот со Siskiyou Каунти ќе згора на тоа го бараат Karuk Племе да се воспостави програма за да се справи со коцкање зависности и плати $2,500 секој квартал да надлежност е Здравството И социјалните Услуги Оддел. quapaw казино џекпот скара мени.