громот долина casino resort телефонски број

игра слот голема лесно гратис

agaCorp ја објави во август поднесување дека завршување на NagaCity Прошетка опишан како трговски комплекс во близина на фирмата casino resort NagaWorld (на сликата) во Cambodian капитал Phnom Penh – се соочуваше со полу-годишно задоцнување.agaWorld акции граница со земјата Будистички Институт.Имаше медиумските извештаи од 2014 година и оваа година во конципирањето тврди дека NagaCity Прошетка градежните работи се меша со Будистички Институт.о спомене е направена во вторникот е поднесување на она што разгледување беше вклучен во продажба на NagaCorp на NagaCity Прошетка и TSCLK Комплекс интереси.На NagaCorp поднесување на јуни 13, 2011, во врска со договор, имаше споменато вкупно разгледување на US$369 милиони евра. громот долина casino resort телефонски број.