каде е отворот за музејот

казино тема костимот партија град

Законот поддржан од Picayune Rancheria на Chukchansi Индијанци и со цел да се запре Северна Вилушка Моно Индијанците од зграда казино на земјиште племето има во сојузната доверба во близина на Madera, Калифорнија, беше од Куќата Комитет на Природните Ресурси на април 27. 5079, Калифорнија Компактен законот за Заштита, е на сметка на што би се менува на Индиски Игри Регулаторен Акт да се бара одобрување за off-резервација игри во Калифорнија се придржуваат до законот на државата.Тоа се наведува дека племенски игри компактен дека не е ратификуван од страна на државата Законодавната власт или веќе се отфрлени од страна на државната гласачите не можат да бидат одобрени од страна на министерството за Внатрешни работи.Законот е спонзорирана од страна на Даг LaMalfa, R-Richvale, заедно со двопартиска група на ко-спонзори, вклучувајќи Raul Ruiz, Д-Калифорнија, Џеф Denham, R-Калифорнија.и Павле се Готви, R-Калифорнија, кои седат со LaMalfa на на Поткомитетот за Индиски, со предрасуди и Алјаска Мајчин Работи за Куќа Комитет на Природните Ресурси.Друг ко-спонзор беше Rep каде е отворот за музејот. Jared Huffman, Д-Калифорнија, кој им служи на Куќата Комитет на Природни Ресурси, според Law360 казино тема торта покер чипови. Законот е во реакција на федералниот судски одлуки во Калифорнија, и посебно цели на Северна Вилушка Rancheria на Моно Индијанци' предложените казино во близина на Madera и Претпријатието Rancheria на Maidu Индијанци' Оган Планина Казино предлог близина Yuba Градот.Двете племиња' предлози се смета за одобрување од страна на федералното министерство за Внатрешни работи.Во февруари, Калифорнија беше наредено од страна на U.
Окружниот Судија Троја Л казино тема роденден декорации. Nunley да се преговара за нов игри компактен рок од 60 дена со Estom Yumeka Maidu Племето на Претпријатието Rancheria.Судија Nunley рече дека кога државата е дозволено племето е оригиналниот договор за истече без гласање во државата Законодавната власт, тоа не се покажа дека дејствувал во добра вера.Калифорнија беше наредено од страна на U казино тема костимот партија град. Виш Окружниот Судија Ентони W. Ishii во ноември да стигнат до игри компактен со Северна Вилушка Rancheria на Моно Индијанци, иако Предлог 48 отфрли Северна Вилушка компактен во 2014 година од страна на 61% од Калифорнија гласачи, велејќи дека државата не преговараат во добра верба, под Индискиот игри Регулаторната Чин во неговото одбивање да се дискутираат специфични казино сајт планови на племето.Судските одлуки се нефер, според LaMalfa, како тие се овозможи унапредување на тие две конкретни предлози во прашање под "далеку помалку ригорозни стандарди" оние другите племиња се чуваат за да се.Под федералниот закон, без оглед на државните одобрување, двете племиња се уште се во можност да бараат одобрување од федералната влада.Заедно со партнерот, Станица Казина, Северна Вилушка Rancheria сакате да се изгради објект игри слични на Chukchansi Злато Resort & Casino во близина на Coarsegold на 305 хектари заедно Автопат 99 северно од Madera. фантазијата поени се откажал за да слот примачите.