Ordinateur преносни 17 pouces geant казино

низводно казино сите можете да јадат рак нозе

Регулаторите се често обележани со лоша репутација.Тие може да се обвини начинот за поставување на стандарди премногу висока и за не спроведување на истите стандарди.Тоа е тешка задача, особено кога тие се очекува да се поврзат со владите познат по движи со бавно темпо.Но, ако оператори, добавувачи и партнери се scrutinised, парична казна и кои се чуваат до буква на законот, сигурно коцкање регулатори заслужуваат внимателно.Регулирање на индустрија во Англија, Шкотска и Велс, Коцкање Комисијата се соочува со надзор за минатото одлуки и тековните процеси.Првата точка на дискусија се однесува на одлуката да се даде онлајн весник ексклузивен поглед во нејзините истражувања на деца со коцкање.Коцкање Консултант Стив Donoughue рече: "Тоа овластена некои многу добро истражување што тоа тогаш се е дозволено, само еден може да мислам на тоа како од страна на дизајнот, за да биде сосема погрешно се толкува во печатот.Давање на ексклузивно за што познатиот весник на 'фер' известување, на Daily Mail, извештајот е наслови, како што е напишано во извештајот е извршно резиме, извика дека милиони деца беа коцкање и дека десетици илјади беа проблем коцкање."Вистината е дека поголемиот дел на малолетнички коцкање е направено помеѓу себе и е сосема легално.Мал процент кој се коцка илегално се најчесто тоа се прави со дозвола од нивните родители."Тоа е суштинска за Комисијата, за да може правилно да се предвиди како публикации ќе насловот и да ги пишуваат своите приказни, особено со таква провокативна тема за дискусија.Сега, Коцкање Комисијата бара јавно помош со кредитна картичка коцкање, друг сериозен проблем со кои се соочува индустријата ordinateur преносни 17 pouces geant казино.
Donoughue објасни како тој разбира на Комисијата за барање за помош: "Консултации за забрана на кредитни картички и националната стратегија за намалување на коцкање штети се отвори за јавноста бара своите ставови.Зошто?Бидејќи Комисијата знае дека само луѓето кои ќе го одговорат ќе биде анти-коцкање групи и тоа ќе им даде wherewithal да донесе повеќе, непотребно и unevidenced ограничувања за коцкање."За жал, на милиони среќен punters таму не се организирани и не сфаќаат нивните слободи се загрозени и ова се пушта во рацете на Комисијата и други анти-коцкање групи, како што се GambleAware, кои се relishing можноста за задолжително леви и стотици милиони фунти за да го поминат на истражување на проблемот коцкање во Јужна Америка областа глувци."На Коцкање Комисијата треба да ја преземат контролата на оваа ситуација и да се направи повеќе отколку да побарате помош; тоа треба да се бара податоци од операторите.Тоа никогаш не може да ги задржи сите среќни и треба да се започне ерата на власт.Коцкање Insider се допре до Комисијата за коментари ordinateur де бирото chez geant казино. Donoughue зборуваше за Коцкање Insider за функција споредување на регулаторите од цела индустрија, објавени во списанието е Мај/јуни издание.Зачленете се тука за слободни да ја прочитате. низводно казино возраст да се коцка.