седна l к слот oyun makinesi

најдобрите покер обука сајт за микро удели

ong Конг-листата NagaCorp работи на NagaWorld игри комплекс (на сликата во датотека фото) во Cambodian капитал Phnom Penh, под долг живот монопол лиценца за кои метропола.agaCorp најавивме претходно овој месец со тоа што имаше за преговарање договор со Cambodian влада под која фирма биле дозволени од јули 8 повторно да го отвори својот VIP маса игри и слот машина за бизнис како дел од таа нација е излезот од Covid-19 countermeasures.Во коментари да GGRAsia на 9 јули, NagaCorp е претседател Тим McNally рече reopening на ВИП и слот машина бизниси генерирани "многу позитивно јавно одговор".ach организаторот е должен да потпише договор или меморандум за разбирање со Cambodian Министерството за Здравство за спроведување на правилата за да се намали ризикот од Covid-19 ширење на нивните својства.Само по добивање на потврда за прием од страна на министерството, може да фирми да продолжи со своите игри операции.agaCorp доби својата потврда за прием на 5 јули седна l к слот oyun makinesi.

ќе казина во Камбоџа добивала да се исклучи привремено со сила од 1 април, како дел од голем број на мерки за да се спречи ширењето на романот coronavirus одговорен за Covid-19 инфекција. седна n almal слот oyunlar.