Genting казино blackpool телефонски број

клеопатра казино 50 слободен врти

Бизнисите низ игри и коцкање сектори во велика БРИТАНИЈА се gearing за прва Одговорен Коцкање Недела која ќе започне на 12 октомври и продолжи до октомври 18.Оваа иницијатива, предводена од страна на Индустријата Група за Одговорен Коцкање, ќе видиш повеќе од 10.000 коцкање места, вклучувајќи арки, бинго клубови, bookmakers, и казина и онлајн игри оператори (претставуваат во текот 121,000 вработени) учествува во индустријата најголемата социјална одговорност кампања.Одговорен коцкање стана обновена фокус за индустрија и од доаѓаат заедно, бизнисите имаат за цел да ги информира корисниците за ризиците, како и алатки достапни за да се задржи коцкање безбеден и забавно.Сер Кристофер Кели, Стол на Одговорните Коцкање Стратегија на Одборот, рече: "за Јавен ангажман е еден од 12-те приоритетни акции идентификувани во Националниот Одговорен Коцкање Стратегија.Ние треба да учиме од искуството на потрошувачите и нивните семејства и да го користите ова да се направи коцкање побезбедно."Па јас добредојдовте на темата на IGRG е Одговорен Коцкање Недела 'Ајде да зборуваме за одговорен коцкање'."Ајде да бидете сигурни сме да учат колку што можеме од тоа", рече Кели. genting казино blackpool телефонски број.