бегаат од 8 слот нож блок

конкретни покер за продажба ирска

Врз основа на нивното минато успех за хостинг успешна и ваков игри настани во целиот Африка, Eventus Меѓународни ќе биде домаќин на првиот некогаш Кипар Игри Покаже септември 20 и 21 во Никозија, Република Кипар.На Кипар Игри шоу и конференција се одвива против позадина на постојано расте глобалната коцкање пазарот прогнозира да биде достоен на агрегат 635 НИ милијарди од 2022 бегаат од 8 слот нож блок.
Софтвер и технологија компаниите, регулаторите, адвокати, оператори, медиумите, исплата решение провајдери, и инвеститорите се разбере дека на коцкање и јас-игри на пазарот е динамична и брзо се менува за барањата на потрошувачите, со нетрпение очекуваме да присуствуваат на Кипар Игри се покаже во обид да остане во пресрет на крива.Вели Yudi Soetjiptadi, Eventus Меѓународни проектниот директор: "Овој настан ќе присуствуваат лидери и иноватори во индустријата за игри да учат, мрежа, и ги идентификува можностите за бизнис во регионот има да понуди и информации за производот и услугите што најдобро ќе им овозможи на нивниот бизнис успех.Нашата мисија е да го достави на платформа за сите игри се однесуваат на бизнисите да им овозможат на себе со алатки што ќе им овозможи да напредува со години да дојде." На Кипар Игри Шоу ќе функција напред-размислување презентации се фокусира на борбата против перење на пари и одржување на игри криминал слободни.Следната генерација игри ќе се дискутира за тоа како да се одржува глобална конкурентност во брзо менување на Источниот Медитеран игри пејзаж.Експерти ќе споделување на увид и совети за тоа како да се движат игри иницијативи напред со одржување чекор со технолошки достигнувања и кои ги исполнуваат очекувањата на клиентите за услугите.Револуционерни идеи ќе се дебатира во однос на онлајн придонеси и пренесување на најдобри omni-канал искуство на клиентите.Исто така, спортски обложувања и e-спорт ќе бидат разгледувани, управување со потенцијалните наспроти интегритет базирана на ризик.Забава маркетинг во коцкање индустрија ќе бидат разгледани од страна укажува на новите алатки за промоција и привлекување на нови и неискористен пазари.Присуствуваат на овој настан и да научат како да расте и да се прошири вашиот гејмерски ascendancies во сите сектори, дисциплини и региони низ Источниот Медитеран и пошироко.За повеќе информации за регистрација, изложба и можности за спонзорирање ве молиме посетете ја www.cyprusgamingshow.com Оваа статија е надграден 2x за да ја одрази новата локација и датуми за Кипар Игри Шоу. шун 6 слот нож блок.