покер surat ne anlama gelir

како да се направи дрвени покер чипови

Отварање на мулти-милијарди долари казина во Јапонија во блиска иднина не се очекува да влијаат коцкање јурисдикции ширум Азиско-Пацифичкиот регион.Ова е според меѓународни кредитни-долг watcher Рејтинг Фич, во кој се вели дека е малку веројатно дека Јапонија казина ќе предизвика казино cannibalization во регионот.Но Вики Мелбурн, рејтингот на агенцијата за шеф на Индустриски, Имотот и Потрошувачот за Јужна и Југоисточна Азија, истакна дека успехот или неуспехот на секој коцкање јурисдикции зависи од производи кои ги нуди во својата област покер surat ne anlama gelir.

"Не видови на специфични, бидејќи како што сум кажал порано, тоа е вид на постоење на правото на производот, право вид на сопственост и на инфраструктурата околу поддршка на интегрирани одморалишта," Мелбурн кажано CalvinAyre.com на маргините на АСЕАН Игри на самитот.Мелбурн, рече најдобар залог за сега е да се коцка на мас пазар сектор, што таа верува дека има повеќе простор за раст на приходите покер симболи да го копирате и залепите. "Ние мислиме дека на пазарот во Азија е под навлезе но каде што можеме да видиме, најголем дел од растот е во маса на пазарот", рече таа. "Па така, ако имате VIP-центрични пристап, мислам дека е место каде ќе најдете некој вид на cannibalization кога Јапонија [казино пазарот] отвора." Мелбурн наведува случајот на Макао, кој корист од напливот на масовна пазарот по своите VIP сектор приходите падна за повеќе од 20 последователни месеци.Таа рече на отворањето на својства на Cotai во Дресот на таргетирање на мас пазар резултираше во позитивна пропратен ефект низ Macau пазарот.Она што се случува во Макао очигледно е во целосен контраст на перформансите на две лиценцирани казина во Сингапур.Исто како и Макао.Мора да се погледне Cotai Лента во моментот, каде што има голем број на својства отворањето дека се сите вид на насочат кон маса на пазарот.Тоа е очигледно ќе има позитивни тропаат на ефект на десно, преку Macau пазарот.Она што заштитените Сингапур е коцкање на пазарот од slumping е напливот на туристи летање во островска држава покер т маици за продажба.

"Genting Сингапур и Марина Беј Песоци очигледно беа погодени од crackdown [во Макао].Таму е еден вид на два до три проценти раст на пазарот.Тие добија видови на придобивките од регулаторната фронт.Во однос на лиценци во 2017, владата ќе изгледа да се отвори нова казина?Ние не мислиме така," таа објасни како да се направи дрвени покер чипови. "Во Сингапур, тоа е за сите таргетирање на туризмот.И видовме на туризмот броеви расте.Од регулаторната вид на перспектива, тие имаат некој вид на заштита." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се направи временски слотови во excel.