казино во њу џерси meadowlands

chukchansi злато казино и да се впуштат

ynn Места е родител на Макао казино оператор Дин Macau Ltd.пронаоѓач Масачусетс закон, оние што се смета за "квалификациите" во индустријата за лиценцирање контекст мора да се помине една држава позадина проверка за да се утврди подобност да се одржи лиценца.Понеделник поднесување на Nasdaq рече Г-Дин беше лансиран веб-сајт се нарекува RestoreWynn.com во поддршка на нејзиното лобирање, и кој тврдеше дека, меѓу другото, дека Дин Установи' пријавени подготвеност да се разгледа располагање на Бостон Харбор проектот се должи на одборот е грижа за Масачусетс' сонда на сексуално однесување наводите, и "кој знаеле што и кога".поднесување на неделата од Г-Дин имаше поздрави одлуката на proxy услуги фирма, Институционални Акционер Услуги Ад (ISS), да се советуваат Дин Места акционери да го задржи својот глас за директор Џеј Hagenbuch на годишната средба.На Мај 3 Стакло, Луис & Ко ДОО, исто така, препорачува дека акционерите го задржи поддршка за член на одборот, кој е во потрага повторен избор.s Дин вели во слајд презентацијата нарекува "Враќање на Дин" поднесена со Nasdaq дека одбивка поддршка за Г-дин Hagenbuch ќе "служат како референдум за сите на долгогодишниот наследство директори, кои персонификација на компанијата тешка управување недостатоци".ynn Места имаше рече во неделата одговор на ISS, дека организацијата има "ставени симболика во пресрет на прагматизам".ut казино фирма дополнително истакна дека ISS имаше, исто така, не се залагаше конкретни предлози дадени од страна на Г-Дин казино во њу џерси meadowlands. ISS јасно признава слабости во Elaine Дин е кампања и забележува дека нејзините аргументи многу добро може да бидат мотивирани од лични непријателство.Тоа исто така се истакнува со својата позиција како член на Дин одбор за продолжен период на време и прашања нејзината сопствена culpability за многу од работите за кои таа сега criticises одборот," рече Дин Места. chukchansi злато resort & casino.