казино плажа бар и скара pensacola fl

рулет velo 14 pouces decathlon

acau Секретар за Економија и Финансии, Ангажирање Leong Vai Tac (на сликата), рече во четвртокот дека владата ќе се чуваш своите картички во близина на својот градите во периодот до истекот на концесии на шесте тековни Macau оператори.Такви концесии се должи на крајот на различни датуми во било 2020 или 2022 казино плажа бар и скара pensacola fl. р Leong – чие портфолио опфаќа надзор на Макао гејминг сектор – рече дека владата треба да се земе во предвид зголемувањето на конкуренцијата во казино индустријата во регионот казино плажа бар и скара pensacola. Ние не можеме да заборавиме дека гејминг сектор е доминантна [во Макао економијата], и да се гарантира нејзиниот одржлив развој ние треба да се обрне поголемо внимание на меѓународната конкуренција," Г-дин Leong, рече во четвртокот за време на прашање и одговор на сесијата на пленарната седница на седи на Макао е Законодавно Собрание рулет valise delsey belfort плус. Пред да се објави нови правила, ние треба да се размислува за соодветно време да го стори тоа, со цел да се гарантира одржлив развој на [игри] сектор," Г-дин Leong додаде.acau е Главен Извршен директор, Фернандо Chui На Саи, рече fortnight пред тоа средината 2018 ќе биде за "соодветни" време е да се обезбедат повеќе детали во врска со секое продолжување на игри права за Макао тековните игри концесии и под-отстапки.ngela Leong На Kei, извршен директор на казино оператор SJM Holdings Ltd, минатата недела, побара владата да го објави плановите за освежување на игри на концесии, така што процесот тече без проблеми на сите вклучени страни.ccording да Macau гејминг законот, тоа ќе биде можно за територијата влада за обновување на постојните договори за период од максимум пет години.Но, штом еднаш игри концесиски договор истекува, нов попуст, ќе треба да биде одобрена преку јавен тендер.apanese брокерски Номура вели во белешка во понеделникот дека очекува Macau попуст на разговорите за да додадете нестабилноста на градот игри сектор во 2018, под претпоставка дека дебатата ќе почне следната година.n четврток, Г-дин Leong дополнително рече дека градот гејминг оператори генерирани директни не-игри приходи кои се застапени околу 10.7% од казино сектор на вкупниот приход во 2016 година. рулет velo 14 pouces decathlon.