казино heist брз работа проблем

забава на реката кри казино

Властите во Филипини имаме денес го забрани онлајн игри фирми од работењето на некој од акредитираните локалитети низ земјава, според извештаите на локалните медиуми.На Филипините Економска Зона Орган (PEZA) зеде одлука по нејзиниот одбор на директори се сретна со претставници на АУТСОРСИНГ (Бизнис Процес Outsourcing) друштвото казино heist брз работа проблем. PEZA Генерален Директор Charito Плаза рече: "По средбата со PEZA одбор и АУТСОРСИНГ асоцијација, ние постигне консензус дека нема да дозволиме, бидејќи прво, коцкање не е мандат на PEZA.Второ, дозволувајќи таа може да влијае врз работењето на нашите легитимни АУТСОРСИНГ locators." Во моментов постојат над 100 онлајн коцкање поврзани бизниси во Метро Манила, најголемиот дел од кои не работат во згради акредитирани од страна PEZA.Плоштад, рече дека ќе побара од сопствениците на PEZA акредитирани згради да не дозволат онлајн игри фирми да работат во нивните простории, особено оние фирми кои се гледа за да се "прикривање како BPOs" казино heist брз работа бубачка. PEZA потврдија дека забраната, исто така, важи и за сите бизниси, ангажирање во техничка поддршка за онлајн игри фирми.Плоштад, изјави: "Бидејќи PEZA одбор не ќе им овозможи на онлајн игри, тие (зграда сопствениците) треба да престане да се дозволи на корисникот за да го окупираат акредитирани згради забава во сан мануел казино. "Ние не сакаме да го уништи имиџот на легитимен BPOs лоцирање во нашиот веб-сајт," додаде таа. забава на реката кри казино.