кога казино отворена во гоа

казино места во манила на филипините

чеша Рејтингот Inc има ревидиран изгледите на Малезија е Genting Bhd а на нејзино целосно во сопственост на единиците Genting Странство Holdings Ltd и Установи Светот Лас Вегас ДОО, за да "негативни" од "стабилна" кога казино отворена во гоа. Genting Bhd е родител на казино и насади мрежа на претпријатија основани од Лим семејство.чеша проценува Genting Bhd е капитални расходи ќе вкупно MYR13 милијарди долари (US$3.09 милијарди евра) во 2019 и MYR10 милијарди долари во 2020 година кога казино отворена во канада. чеша проценува дека на стекнување ќе се зголеми Genting Bhd е нето потпора "од околу 0,3 времиња", во време кога Genting Bhd е "истовремено посветена на други големи капитални расходи во наредните две до три години" против позадината на веројатност "послаби заработка перформанси" од групата.чеша очекува Genting Bhd е нето потпора ќе "врв во 2020 година" во 2.1 пати пред да опаѓа до 1,5 пати во 2021, "од нашите претходни очекувања на 1.6 пати и 1.1 пати, односно," рече на рејтингот куќа.ny пораст на финансиска поддршка од Genting група да Империја Установи "може да вложи понатамошни притисок врз Genting Bhd е потпора, особено како планираната набавка е исти со групата големи capex во наредните две до три години во Лас Вегас и Сингапур," истакна Рејтинг Фич, повикувајќи се latterly да Genting Сингапур Ltd е позиција во Сингапур е казино duopoly, каде групата работи на Установи World Sentosa игри комплекс.enting Сингапур ќе треба да се направи капитал посветеност на SGD4.5 милијарди долари (US$3.24 милијарди евра), како услов за Сингапур владата одржување на тековната казино duopoly во град-држава до 2030 кога казино отворена во едмонтон. чеша, истакна во својот вторник кодови во однос Genting Bhd: "компанијата е убеден на заработка потенцијал на своите инвестиции, а ние мислиме дека вистински се враќа, може да биде помал отколку што се очекуваше поради конкуренцијата и други притисоци." чеша клучните претпоставки во својот рејтинг случај за Genting Bhd се вклучени: рамни приходи раст во 2019, споредено со 4% раст во 2018; и 5% раст на приходите во 2020 година, "управувано од повисоките игри победи во Сингапур и посетител раст во Малезија по redevelopment на Одморалишта во Светот Genting".чеша проценува дека Genting Bhd е дивиденди на обсе – вклучувајќи ги и оние на не-контролирање на интереси – ќе биде околу MYR2 милијарди долари годишно во текот 2019 до 2020 година казино места во манила на филипините.
ey претпоставки за Одморалишта Светот Лас Вегас единица вклучени дека тоа ќе се заврши изградбата на сопственост на тоа име во Невада игри центар во 2020 година, и отворете го во 2021 казино места во лос анџелес. чеша беше моделирање за која единица да се види операции "се стабилизира во трета година по отворањето", со долг/EBITDA и EBITDA/каматните стапки подобрување да 6.0 пати и од 3,5 пати, односно од 11.0 пати и 2.0 пати на почетокот на работата. калифорнија.