ако може да се покер лице

холивуд казино работни места austintown охајо

Државата игри регулатори предупреди на казино индустријата понеделник за користење на Google Glass од страна на клиентите, велејќи погоден за носене компјутери може да се користи како мамење уред со коцкари.Во мемо објавено понеделник на Игри Одбор за Контрола веб-сајт, за Спроведување на Поделба Главен Џери Markling рече казина беа охрабрени "да се забрани носење и употреба на Google Glass, или за уреди со слични способности, додека на игри на подот или додека играте било коцкање игра." Неодамна, казина во неколку држави рече дека тие беа блокирање на клиенти од користење на Google Glass, кој е дизајниран за да биде прикачена за око стакло рамки.Цезар Забава Корп, MGM и Одморалишта Меѓународни веќе рековме тие беа забрана за клиенти од користење на Google Glass, додека на казино подот ако може да се покер лице. Google Glass има способност да прикажуваат информации, фотографирајте, снимајте видео, и да емитува и прима податоци преку Интернет.Во своите еден-страница на кодови, Markling изјави додека нема ништо нелегално во однос на поседување или носење на уреди, "потенцијал за несоодветни и/или илегални употреба во казино не постои." На одбор за контрола цитирана покер или на маса игри каде корисниците на Google Glass може да сподели информации за картичката помеѓу играчите, кои ќе им даде некоја неправедна предност или да им се дозволи да измамник. холивуд казино jamul отворени работни места.