казино џекпот победници машина функционираат

ragnarok м отклучување на авто вештина слот

Во понеделникот, казино договор за лиценца беше изменет за петти пат од страна на Лотарија Комисија за да се обезбеди продолжување за Garapan проект на Империал Пацифик International (1076.Хонг конг) во однос на првата Фаза, како и продолжување за Marpi хотел план, во втората Фаза на проектот.Амандманот, исто така, обезбеден е годишна исплата од $20 милиони за да биде ставен во Заедницата Корист на Фондот.Комисијата се сретна со јавниот Обвинител и на Империал Пацифик Меѓународни, сите се согласуваат дека временската рамка за Империал Пацифик Меѓународни да се заврши проектот во Garapan ќе бидат поставени на август 13, 2023 казино џекпот победници машина функционираат. Втората фаза на Marpi хотел ќе биде поставено за истиот датум, но во 2028. Во 2018, Imperial Пацифик Меѓународни ќе плати 20 милиони долари однапред.Првиот дел од тој износ е поставено да се плати од страна на 1 јануари следната година, во износ од $10m.Втората половина на плаќање мора да бидат направени од страна на 1 јуни, 2018 казино жанеиро сиудад del este.

После тоа, компанијата мора да се направи својот годишен плаќање секоја година од договорот за лиценца почетокот на 1-ви октомври 2019 ragnarok мобилен како да слот предмети. Парите кои ќе бидат поставени во Заедницата Корист на Фондот која обезбедува пари за да заедница програми, стипендии, инфраструктура, образование, пензионирање на вработените и здравствена заштита.Според MVariety.com, на вторник, Гувернерот Ралф Торес изјави дека фондот е важно да се барањата на развојот-предлог за стекнувачот.Торес изјави понатаму дека продолжувањето на рокот од страна на Лотарија Комисија оди заедно со цел на одржлив развој поставени од страна на неговата администрација.Со проширувањето на владата ќе биде во можност правилно, како и ефикасно креирање на инфраструктура потребна за да се приспособат на нови погодности, како и ресурси за туристи и локалната заедница.Со рокови продолжен, Кралскиот Пацифик Меѓународни ќе биде во можност правилно да се заврши процесот на добивање дозволи.Според Гувернерот, процесот треба да биде завршена правилно да се обезбеди Кралскиот Пацифик Меѓународниот е толку успешна во економијата може да расте активности.И така тоа може да се создаде пазар каде новите бизниси можат да бидат остварени и нови индустрии, ќе бидете во можност да додавате на економскиот успех на заедницата.Досега, Фондот има обезбедено ваучери од Заедницата Комунални Корп во вкупна вредност од $10 милиони долари за да помогне во одржување на ниски стапки за ratepayers.Торес изјави понатаму дека измените биле потребни со цел да се обезбеди елемент на Фондот беше вклучен.Со парите обезбедени на годишно ниво, на долгогодишната обврски на владата може да се решава со обезбедат средства за инфраструктурни проекти, комунални потреби, оптимално на здравствени услуги, едукативни ресурси за локалните институции и плати пензионери бенефиции.На $20 милиони годишно плаќање ќе биде дополнителна гаранција на приход за Заедницата заедно со радиодифузната такса плаќаат од страна на казино на $15 милиони евра, како и казино BGRT. ragnarok м отклучување на авто вештина слот.