можете да заработите пари на евтини слотови

казино операции за управување со 3-то издание

ut племенски орган е извршен ДИРЕКТОР Боби Soper одби да каже со кого се сретна со претставници или зошто.ранд Кореја Слободно Co Ltd – Јужна кореја казино оператор име во иницијалниот извештај и кој во моментов работи тројца странци-само казина во таа земја под Седум Среќа бренд – подоцна издаде изјава – објавен од страна на Кореја Хералд – кажување на претставници од Mohegan Сонцето гостувале GKL канцеларии на "еднаш", но дека тоа е "не се поврзани со" да инвестиција на Yeongjong Островот.o извештаите се појавија на коментар од другите две фирми се споменува во Кореја Економски Секојдневна приказна; Macau junket оператор Tak Чун Група и Австралија-листата бутик казино оператор Donaco International Ltd.ccording да U можете да заработите пари на евтини слотови. медиуми, племенски орган е Г-дин Soper потврди Кевин Браун, претседател на Mohegan Племенски Совет, и Марио Kontomerkos, племенски игри орган е главен финансиски директор, отпатува за Јужна Кореја "неколку недели." #8220;Ние не се направи посета на [Јужна] Кореја и имаше дискусии," Г-дин Soper, наводно, рече казино отвори во атлантик град њу џерси. "Она што ние дискутира е доверлив .. казино оперативни и услуги договор.

Тоа е малку претходни податоци." e додаде: "Ние сме во потрага на сите можности надвор од САД ...Ништо што не можам да коментирам во ова време." ut органот неодамна беше неуспешен во своите обиди да победи казино лиценците во Масачусетс и Њујорк. казино операции за управување со 3-то издание.