како да се избере со стап содржината казино heist

најдобри во слот ret паладин легендарниот

АТЛАНТИК СИТИ — Во битка за иднината на Труба Таџ Махал влезе она што би можело да биде неговата последна фаза во петок како унија picket линии отиде надвор од борејќи се казино, што дури и неговите ќе биде спасител вели дека е веројатно да се затвори.Објаснувањето дојде еден ден откако милијардер Карл Icahn реков На Асошиетед Прес на Трамп Таџ Махал Casino Resort "ќе речиси сигурно го затвори" и сака тој никогаш не си одговори на телефон кога сопственикот Адут Забава Места доближил до него за преземање на над неа, и инвестирање $100 милиони за да остане на цврсти нозе.Околу 500 унија членови извикуваа и маршираа на тротоарот пред казино, бара реставрација на нивната здравствена заштита.Тие не се блокираат влезовите, како и бројни автомобили возеше до казино главниот влез без тешкотии, иако пешаците мораше да се шетаат на улица и да се избегне pickets.Трамп Забава извршен ДИРЕКТОР Роберт Грифин рече на демонстрациите беше имаат никакво влијание врз бизнис во внатрешноста на казино.Трамп Забава биле опасни за да го затворите казино на Ноември.
13 во текот на приговорите на Локалните 54 на Обедини-ТУКА унија, ако тоа не добие олеснување од тоа да имаат да платат осигурување и пензиски трошоци.Сега дека тоа има таа помош, тоа вели дека тоа ќе се задржи Таџ Махал се отвори преку ноември, но сепак може да се затвори тоа до крајот на годината, ако тоа не може да се добие $175 милиони евра во државната помош — барање државниот Сенат Претседателот на Стив Sweeney има одбиено.Минатата недела, сојузниот стечај судот суди во Делавер доделена на компанијата барање да го прекине својот договор со унијата.Работниците здравствено осигурување завршува на Октомври. Коктел серверот Patricia Mazur, кој има работено на Таџ Махал од денот таа се отвори во 1990 година и се борат повторување на рак на дојка, рече работници имаат дадено своите животи за да компанијата како да се избере со стап содржината казино heist. "Сите ние сакаше Таџ; тоа е прекрасно", рече таа како да се избере слотови.

"Но, тоа не чини во право дека оваа сите може да се одземе од нас толку брзо." Таа го доби нејзиниот лекарите да се движат нагоре на двојно mastectomy работењето на понеделник, така што тоа се случува, а таа се уште има осигурување.По осигурување ќе истече, таа нема идеја како таа ќе плати за reconstructive хирургија и хемотерапија.Рафаел Гонзалес, кој му служи клиенти во еден од играчите клуб салон за скоро 20 години, рече унија членови треба да го возвратат ударот. "Ние заслужуваат да имаат здравствена заштита покриеност кога работиме напорно за оваа компанија," тој рече. "Јас сум многу лути за ова; тоа не е во право." Компанијата рече дека се обидува да го спаси Таџ Махал. "Како нашите вработени знаат, операции на Таџ се во крајно очајна збир на околности, и ние правиме се што можеме за да се обиде да го спаси места на нашите лојални вработени," Грифин рече.Компанијата е спроведување комплициран план за пренос на сопственост до Icahn, кои би пумпа $100 милиони во казино ако државната помош може да биде обезбедено.Унија претседателот Боб McDevitt рече дека работниците се случува да бидат слушнати најдобри во слот ret паладин pvp. "Г-дин Icahn мисли дека може да го добие она што го сака со користење на стечај судот и се крие зад судии," McDevitt рече најдобри во слот ret паладин легендарниот.
"Во Њу Џерси, во овој пазар, тоа не е конечната посредува за тоа како ќе биде." Во писмо до Таџ Махал работници, Icahn напиша дека тој израснал на улиците на Њујорк и научи да се бори против насилниците, обвинувајќи McDevitt и Sweeney на лаже за своите намери.Тој рече дека унијата и Sweeney се обвинувајќи го за обидуваат да ги искористат предностите на компанијата ситуација, иако никој друг не е спремен да инвестира долар во тоа..