ѕвездата казино масти глупак мени

казино el camino човек fieri

15 смета жалба против Цезар Забава Корп наведувајќи перење пари во своите Цезар Палата казино во Лас Вегас беше решен со Невада Игри Комисија во четвртокот за $1.5 милиони евра.Цезар имал договорено на определено населено место за кршење на федералните анти-перење пари програми претходно и е потребна комисија за да се зачлените исклучување на тоа.Според Игри Претседателот на Комисијата Тони Alamo Jr ѕвездата казино масти глупак мени. тоа беше една од првите пет казни некогаш се плаќаат во државата.Цезар се населиле со сад Финансии Финансиски кривични Дела за Спроведување на Мрежа (FinCEN) за $8 милиони евра претходно овој месец за прекршување на Банкарската Тајност се Делува и се уште е предмет на IRS истрага за активностите.Наводите се фокусираше на три месеци во 2012 година во која компанијата е недоволна во нивната контрола политики во ВИП соби.Според жалбата на IRS истрага најде повеќе од 35 прекршувања на согласност од февруари 2012 година и преку април 2012 ѕвездата казино бесплатен паркинг.
Голем жица трансфери од Азија не биле правилно се следи и пријавени.Не постојат вистински случаи на перење на пари се случиле според Претседателот Alamo. ѕвездата казино храна квартал.